tirsdag 9. mars 2010

Leaving Singapore for Kuala Lumpur

Da var vi endelig kommet frem til Kulala Lumpur (KL). Vi har vaert to dager i Singapore, og har hatt det helt fantastisk saa langt! Paa mandagen, den foerste ordentlige dagen i Singapore, gikk vi og utforsket byen og noen (ikke alle, for der er mange!) av dens severdigheter. Det er en helt enormt stor by med skyskrapere nesten overalt. Alle der var veldig pent kledd; med kjoler, pumps og dress, og vi foelte oss naermest vanplassert naar vi gikk rundt i bank-district. Det var veldig facinerende og gaa rundt og foele seg saa liten, men samtidig litt stor (siden jeg er paa hoyde med ca alle kvinner (og mange menn) i Singapore. Fantastisk. Ny opplevelse!)

Vi ble kjent med en del folk paa hostelet vi bodde paa I Singapore, bla en dude fra USA ved navn Ryan. Vi endte opp paa en indisk bar paa mandag hvor vi faktisk maatte danse indiske danser- en helt ny opplevelse, men veldig morsomt! I dag (tirsdag) skulle vi forlate vakre og rene Singapore og tok en buss inn i Malaysia til Kuala Lumpur (som er litt mer shabby). Vi endte opp med aa fakstisk ta en av de beste bussene jeg noen gang har vaert paa i hele mitt liv, for nesten null kroner! Vi hadde selvfolgelig noe tull paa grensen, ettersom jeg hadde klart aa miste noen papirer man TYDELIGVIS maatte ha for aa forlate landet. Eheheh.. Det ordnet seg heldigvis, og vi kom oss inn i Malyasia. Alle folk har vaert helt utrolige vennlige og imotekommende saa langt.. Alle er veldig nyskjerrige paa hva du gjoer og hvorfor du er i Asia- bla kom det en ung gutt og spurte om han kunne ta et bilde av oss mens vi hadde en pause paa bussturen vaars. Jeg og Camilla holdt paa aa le oss ihjel.. Det er stortsett det vi har gjort siden vi kom- ledd!

Naar vi etter en 6-timers busstur kom frem til KL, maatte vi finne oss en plass og bo. Vi hadde ikke booket noe paa forhaand, saa det var bare aa ta undergrunnen/ toget til den billigste bydelen og haape paa det beste. Vi traff tilfeldigvis en trivelig hollender paa gata og han viste oss et rimelig hostel, men tror bare vi blir der en natt ettersom det ikke er aircondition der (og her er det veldig varmt!!!). Saa vi foer finne et nytt et i morgen. Vi dro etterhvert ut og spiste paa en Reaggie-bar som vi har hoert mye om paa forhaand, og tro det eller ei, der moette vi Ryan som vi ble kjent med i Singapore, som ogsaa akkuart var kommet til KL. Vi visste han skulle ta fly inn i Malyasia i dag, men aa ende opp paa samme bar i en by med 8 millioner mennsker er ganske kult. Verden er mindre enn man tror.

Vi har flirt og hatt en del latterkramper stort sett hele dagen. Vi har mottatt roser fra noen ameriksanske soldater som var paa perm her, nesten (hadde det ikke vaert for at vi nektet) faatt spandert billetter til New York av en rik patriot fra USA, og gaatt paa travle markeder i Little China (her vi naa bor). Det er i Little China det er billigst aa bo i KL, og det er her du treffer de andre som ogsaa er paa reisefot og er ute etter billige bosted. Jeg elsker tilvaerelsen vi er i akkuart naa- alt er VELDIG avslappende og stortsett alle du moeter er i samme baas. Vi tar livet og dagen som den faller seg. Det beste saa langt har vaert aa moete saa mange ulike mennesker, og jeg gleder meg til resten av turen. I morgen skal vi mest sannsynlig moete Marte og hennes reiepartnere her i KL, saa det blir morsomt!

Dette var en liten update paa noe av de faa tingene vi har opplevd og gjort de siste dagene. Life is great here. SEE YA!

1 kommentar:

Christina sa...

Blir så sykt misunnelig av å lese det her, Belle! Høres ut som du storkose dæ :)
Og godt å høre at du har foinne folk som e på samme høyde som dæ, haha ;)

<3