torsdag 11. mars 2010

Short update fra KL!



De siste dagene har vi vaert i Kuala Lumpur, og det er en kjempe fin by! Det er ganske store kontraster paa byen og bydelene, men det er ogsaa litt av sjarmen. Vi har faatt sett ganske mye av byen paa disse faa dagene, i forhold til hva vi fikk tid til i Singapore. I gaar var vi og gikk lange turer og var i den nasjonale moskeen i Malyasia- Masjid Negara (de fleste her er muslimer). Det var en veldig interssant opplevelse og vi fikk innblikk i hvordan muslimene lever her i Malaysia. Vi maatte dekke til hele kroppen i lilla drakter og saa naermest ut som Ringenes Herre menn i disse lange kjolene. Senere traff vi ogsaa var kjaere venninne, Marte, og hennes reisefolge Magnhild. Vi gikk ut og spiste og skal treffes i dag igjen. Det var veldig trivelig! Dagen i dag har ogsaa vaert svaert innbydende.. Vi stod tidlig opp og dro til verdens hoyeste tvillingtaarn inne i sentrum som er 452 m over bakken. Petronas Twin Towers. Det var en ganske absurd opplevelse og staa der og se ned.. Resten av dagen har gaatt med med til avslappning i en park med jordbaer og druer, og litt shopping paa et enormt stort handlesenter, Suria KLCC!

Jeg trives veldig godt her i KL, men det skal bli godt aa forlate storbyen til fordel for hoylandet i morgen. Planen er aa dra opp til Cameron Highlands, hvor det visstnok skal vaere en fantastisk natur og mange aktiviteter og ta seg til. Vi har bare vaert her i Soer-Ost Asia i 5 dager, men det foelses som vi har reist her i flere uker. Det skjer saa mye spennede og morsomt hele tiden og alt er egentlig bare toppers!

Hei og haa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så gøy alt høres ut, og så bra at ting har gått smertefritt så langt! Nyt hvert sekund, tida går så alt for fort..God tur videre! :D Stor klem fra Siri