onsdag 17. mars 2010

Slaraffenliv paa Langkawi

Da var vi kommet ned fra det kjoelige og ganske saa behagelige hoylandet og tilbake til varmen, svetten og solkremen! Etter aa ha vaert en natt i byen Georgetown paa oya Penang fra sondag til mandag, tok vi en tidlig baat ut til oya Langkawi, ogsaa kalt paradis i mitt ordforraad. Det er utrolig vakkert her, og stort sett hele oya bestaar av milevis lange strender, med litt mindre oyer som ligger langs strendene. Sanda er kritthvit og havet er turkis! Vi har stort sett ligget paa stranda siden vi kom hit, noe som har vaert meget behagelig etter aa stort sett levd storbylivet saa langt.. Vi staar opp, spiser frokost, gaar ned paa stranda, tar oss x antall dukkerter i vannet, spiser lunsj, gaar tilbake paa stranda igjen osv. Det er ufattelig deilig! Midt paa dagen er det dessvaerre ikke vaerende i solen, saa vi har holdt oss en del i skyggen- det ogsaa fordi den kjempe smarte Isabelle med ca verdens lyseste hud klarte og sovne i sola foerste dagen her (bravo!), og har faatt noen likhetstrekk som en kokt hummer.. Ikke nok med det som kom soleksem fram idag (kun paa undrarmene), og det er naa jeg skal takke baade Siri og Ane for at de overtalte meg til aa ta med hydrokortison og diverse kremer. Hehe, takk takk..! Bortsett fra dette har jeg det helt fantastisk her!



Vi bor paa et koselig og lite gjestehus her, Gecko Guesthouse, som ligger ca 5 min fra stranda. Vi ble kjent med noen norske gutter pluss en sveitser i Georgetown, som ogsaa skulle hit. Tilfeldigvis havnet vi paa samme hostel her paa Langkawi, saa vi henger en del med dem paa kveldene, pluss noen andre. Det som er deilig med Langkawi er at det er som aa ta en pause fra resten av Asia. Du finner ikke bare kinamat, indiamat, thaimat osv her (du finner selvfoelgelig mye av det ogsaa), men du finner en del vestlig mat, noe vi lovpriser og takker lykkelig for! For ja, det kan bli litt langtekkelig aa spise kinamat til frokost, lunsj, middag og kvelds ca hver dag. Saa naa gaar det ned paa med biff, pizza, pasta og salater! I'm lovin' it!

I morgen skal vi ta en pause fra stranda og tenkte aa slaa til med aa leie en scooter og kjoere rundt og utforske oya. Vi har faatt tips fra en lokal fyr om noen flotte strender som naermest er uberoert, saa vi satser paa aa legge oss ned aa slappe litt av paa noen av dem i morgen. Det som kan bli litt spennende er aa maatte kjoere paa venstre side av veien, og ikke hoyre. Men det gaar nok bra!

Og til Liane: her er det mange smaa apekatter overalt. Det bor noen apekatter paa gjestehuset der vi bor, og du ville elsket dem! De klatrer opp i fanget paa meg og er saa soete og snille. Og til mamma, pappa, tante og besteforeldre: regner med at dere har faatt med dere om demonstrasjoner i Thailand. Vi er i Malaysia naa, saa dere trenger ikke bekymre dere. Vi drar inn til Thailand i loepet av denne uka, men skal da kun vaere paa noen flotte oyer og leve det gode og late liv. Det er kun i Bangkok demonstrasjonene er, og ogsaa der er det bare noen smaa deler av byen de demonstrerer i. Saa ingen bekymringer, bestemor, vi har det bra!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, heldige dokker:D<3 de apan hørtes kjempe søt ut! Vi har det bra hjemme og det e fint at dokker har det bra!:D savne deg kjempe masse!<3 gjett ka æ har gjort i dag? æ har stått på slalom!!! :D det var kjempe artig!:) vi var der med skolen! kjempe glad i deg søster og æ savne deg!<3:*
Stoooooooor klem fra Liane! :P

Anonym sa...

Så flott at dokker kose dokker og har det bra!! Apene høres morsomme ut,og de deilige hvite strenderne høres helt fantastisk ut!! Hadde vært nokka for moah.. :)
Her e alt som det pleier. Jobbing og atter jobbing. Og det e mye å gjøre på jobb no!! Va helt dau da eg kom hjem idag, slokna på sofan en stund, men pressa meg opp og ut på tur litt seinare. I kulda. Brr. Så nyt varmen mens du har den :) Gla i deg,Isabelle <3 Ha en fortsatt flott tur, begge to, take care <3
Eg frys, så sender deg en kald klem,så du kan avkjøle deg litt :) Hilsen mamma <3

Isabelle sa...

Takk for kommentara dokker toan, da vet man at bloggen blir lest og at ae ikke skriv for ingen nytte. :-)

Saa flink du e, Liane!! Ae sa jo at du sku klare det! I dag har vi vaert aa kjoert paa en scooter rundt hele oya. Var kjempe artig! Sett mange fine strender og moett mange flere aper- dem e overalt! Staa paa med jobbinga mamma, du e flink! Hils alle hjemme! Mange klemma fra muah.

Anonym sa...

Vi e veldig mange som les bloggen din, så bare fortsett og skriv. Eg tar kopi til bestemor på Melen bl.a. Ser at du kose deg. Håper "dollaren dine" rekker hele turen. Her i Oterbakken er alt bra. Liane er kommet og sola skinn. Kaldt. Fra paps.

Elise sa...

Heeei MINI! jeg kan bekrefte at det er andre enn din kjære familie som leser - deriblant jeg! Jeg er bare ikke så flink til å kommentere, men selvsagt følger jeg mede dere to luringene! Høres ut som dere har det strålende og begynner å bli vandt med backpackerlivet :) Asia er fantastisk, I told you! Også er dere på langkawi. I'm speechless! ENJOY!
du er bra :) smask fra din yndlingsgadget!

Siri sa...

E'kke bare familie som les her inne, nei! Men venna e jo som kjent familie man velge sjøl, så kall oss ka du vill ;)
Først og fremst..Så utruli digg alt høres ut! Varmen og de eksotiske tingan og ikkje minst backpackermiljøet... Akk!!
Second....hydrokortison...I TOLD YOU SO!!!;)
Kos dæ masse masse videre søta <3 Ser frem til å se bilda, hvis du har mulighet til å legge inn!

Anonym sa...

Hei Isabelle, arti å lese om dåkker på turen. Vi går på ski og måke snø og mens noen leve livet med maur og hvite strender.

Fortsett å skriv, vi leser på harde livet ...

helsing fra Torgeir & Toivo