søndag 8. mars 2009

Den gode følelse



Har du noen gang hatt den gode følelsen, der du tenker at livet er så herlig at du aldri vil gi slipp på det? Der du er i en situasjon og har det så utrolig bra at du selv observerer øyeblikket fra en tredjepersonsvinkel? Du ser det hele utenfra, observerer deg selv og alle andre, og alt gir på en måte en ny mening..
Situasjonen trenger ikke være unik, ny eller forskjellig fra alle andre situasjoner- du har bare en god følelse over det hele.. Som for eksempel når du kjører bil helt alene en sen høstkveld; det er lite trafikk, det pissregner, du skrur volumet på favorittsangen din et par hakk høyere og kjører noen km for fort. Lysene fra lyktestolpene suser forbi, du møter en bil av og til, og i det fjerne skimter du lyset på himmelen fra det nærmeste tettstedet? Eller når du kanskje sitter sammen med venner en helt vanlig tirsdag; dere prater, ler, spiser god mat og koser dere, og du innser at nå, akkurat nå, har du det så utrolig bra at du ønsker du kunne hatt det slik for alltid? Eller kanskje ligger du i armkroken til en du er veldig glad i, og aldri ønsker å forlate den.. Kanskje sitter du helt alene eller med en god venn hjemme i stua og drikker kakao og hører på musikk med kosebuksa på. Kanskje er du på tidenes konsert med favorittbandet, eller så står du kanskje på toppen av et høyt fjell, og blandingen av selve utsikten, stoltheten og utmattheten tar nærmest pusten fra deg, og du føler at dette, dette er livet!

Uansett opplevelse og øyeblikk, poenget mitt er at når denne følelsen helt uventet dukker opp, så ta vare på den! Min erfaring er at minnet av denne følelsen ikke forsvinner så lett, og akkurat derfor er det godt å hente den fram, enten du kjeder deg, har det mindre bra, føler deg trist eller alene, eller rett og slett bare vil tenke på noe godt. Den vil som regel få deg på andre tanker, og som oftest på gode tanker! Det er godt å tenke på en god følelse, det får i allfall meg til å savne de gode øyeblikkene og tenke at jeg tross alt lever et bra liv!

4 kommentarer:

camilla sa...

Du e så dyp kjære :) Fint innlegg. Æ får den gode følelsen når du frir til meg!

Isabelle sa...

Takk:)
Hahaha, ja det vil æ tru. Æ har den hele tida, så lenge æ e omringa av din sensuelle aura. knis knis!

Anonym sa...

Ja, d har vært fantastisk i oslo:D Kose mæ bestandi så utruli hos han onkel og dæm:) Æ kjæm! Katti ska æ komme?:D Æ blei litt overraska da æ kom over bloggen din å så at du brukte å læse den ja:p hehe:D Men d e jo bære kooos. bruke å læse din og foræssn;)

Anonym sa...

Herre va fiiint. Æ har den følelsen i skrivende øyeblikk. Uten at det e nå spesielt. DU e spesiell :) På en fin måte